NOŽE
99 položiek celkom
Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske remeslo, to všetko sa premieta vo...
Luxusná sada troch nožov Forged Intense obsahuje 3 nože - kuchársky nôž, japonský nôž na zeleninu a univerzálny nôž s kratšou čepeľou. Tieto nože vám budú slúžiť na krájanie,...
Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. Zaoblená drevená rukoväť je veľmi príjemná a pohodlná na držanie....
Rad Sebra má oproti ostatným radom Forged veľmi výrazný vzhľad. Na výrobu rukoväte je použité tmavé drevo, ktoré pochádza z Afriky. Tu je známe pod názvom Dalbergia melanoxylon...
Mäsiarsky nôž. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele....
Kuchársky nôž. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni, nepostrádateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale aj ideálny na jemné nasekanie...
Nôž Santoku - 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie...
Nôž na chlieb. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálny nôž aj pre krájanie väčšie zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás.
Porcovací nôž. Porcovací nôž má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Je ideálnym pomocníkom na filetovanie a porciovanie pod uhlom.
Vykosťovací nôž Forged Katai s dĺžkou čepele 15 cm je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať...
Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske remeslo, to všetko sa premieta vo...
Steakový nôž. Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal...