Nože Forged Katai
9 položiek celkom
Vykosťovací nôž Forged Katai s dĺžkou čepele 15 cm je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať...
Ocieľka Forged s diamantovou povrchovou úpravou, s dĺžkou brúsnej časti 26 cm slúži na ostrenie vašich nožov. Dizajnovo dopĺňa kolekciu Katai. Stane sa vašim pomocníkom a...
Mäsiarsky nôž. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele....
Porcovací nôž. Porcovací nôž má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Je ideálnym pomocníkom na filetovanie a porciovanie pod uhlom.
Nôž na chlieb. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálny nôž aj pre krájanie väčšie zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás.
Univerzálny nôž Forged Katai s dĺžkou čepele 12,5 cm je menšou verziou kuchárskeho noža. Je ideálny na krájanie a čistenie zeleniny, húb a byliniek alebo menších kúskov mäsa....
Nôž Santoku - 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie...
Nôž Santoku. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno.
Kuchársky nôž. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni, nepostrádateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale aj ideálny na jemné nasekanie...