Nože Forged Brute
13 položiek celkom
Vykosťovací nôž značky Forged je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti.
Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. S nožom...
Mäsiarsky nôž japonskej značky Forged z rady "Brute" je vďaka extra dlhej čepeli vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické...
Nôž Santoku od značky Forged je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri možnosti použitia noža: krájanie, krájanie na kocky a...
Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske remeslo, to všetko sa premieta vo...
Ocieľka diamond. Praktická ocieľka s diamantovým povrchom a dĺžkou brúsnej časti 26 cm slúži na ostrenie vašich nožov a zároveň dopĺňa vašu zbierku z kolekcie intense Brute....
Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske remeslo, to všetko sa premieta vo...
Okrajovací nôž z kolekcie Brute - malý, ľahký nôž s úzkou čepeľou. Tento nôž sa používa hlavne na lúpanie ovocia a zeleniny, a pre menšie a praktické krájanie. Doplňte svoju...
Univerzálny nôž do sady BRUTE. Menšia verzia kuchárskeho noža. Ideálne na krájanie zeleniny alebo menších kúskov mäsa. Vďaka úzkej čepeli dokáže rezať veľmi presne.
Japonský nôž na zeleninu s dĺžkou čepele 17,5 cm, tiež známy ako Nakiri, je nepostrádateľným pomocníkom pre krájanie a sekanie zeleniny, húb a byliniek na tenké plátky a kúsky....
Forged nôž na chlieb má dlhú zúbkovanú čepeľ, ktorá je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Je ideálny aj pre krájanie väčších kusov zeleniny alebo ovocia ako je...
Japonský porcovací nôž Forged má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Ideálne pre porciovanie pod uhlom.