Nôž Santoku. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno.
Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal svalové vlákna.
Rad Sebra má oproti ostatným radom Forged veľmi výrazný vzhľad. Na výrobu rukoväte je použité tmavé drevo, ktoré pochádza z Afriky. Tu je známe pod názvom Dalbergia melanoxylon...
Ocieľka Forged s diamantovou povrchovou úpravou, s dĺžkou brúsnej časti 26 cm slúži na ostrenie vašich nožov. Dizajnovo dopĺňa kolekciu Katai. Stane sa vašim pomocníkom a...
Univerzálny nôž Forged Katai s dĺžkou čepele 12,5 cm je menšou verziou kuchárskeho noža. Je ideálny na krájanie a čistenie zeleniny, húb a byliniek alebo menších kúskov mäsa....
Univerzálny kuchynský nôž je nepostrádateľným pre každého kuchára. Vyrába sa ručne z japonskej ocele VG10 a dodáva sa v luxusnej drevenej krabičke spolu s koženým púzdrom. Má...
Mäsiarsky nôž od výrobcu Forged je vďaka extra dlhej čepeli vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti...
Nôž na zeleninu. Tiež známy ako Nakiri alebo japonský nôž na zeleninu. Tento nôž je nepostrádateľný pre krájanie zeleniny na tenké plátky. Vhodný je tiež pre krájanie a...
Kuchársky nôž. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni nepostrádateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale aj ideálny na jemné nasekanie...
Nôž Santoku s dĺžkou čepele 18 cm je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo „santoku“ znamená „tri cnosti“, odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a...
Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaná podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ideálnu tvrdosť čepele a jej vysokú kvalitu a odolnosť....
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií